ГПС Трацкер

 • GPS Tracker A09

  ГПС Трацкер А09

  Број модела: А09
  Позиционирање режима: ГПС, ВИФИ ГПС
  Тачност позиционирања 5 ~ 15м
  Уграђени микрофон и звучник
  Величина: 38к38к12 мм
  Нето тежина: 27г
  Батерија: 500мАх

 • GPS Tracker A21

  ГПС Трацкер А21

  Број модела: А21
  Позиционирање режима: ГПС, ВИФИ, Отпоран на воду
  Дугме (дугме за напајање/ СОС)
  Димензије: 52к38к16 мм
  Нето тежина: 36г
  Батерија: 1000мАх